Franchise Sahibi Olun

Neden Franchise Fırsatlarına Yatırım Yapılır?

Neden Bir Franchise Yatırımını Tercih Etmelisiniz?

Türkiye’de kendi işini kurmak isteyen birçok insan çeşitli nedenlerden dolayı bir franchise almayı tercih ediyor:

  • Kendi işini sıfırdan başlatmanın risklerinden kaçınmak.
  • Kanıtlanmış bir iş modelinin uygulayıcısı olmak.
  • Master ofislerinin ve diğer franchise temsilcilerinin desteğiyle kendi işinizin patronu olmanın avantajları.

Türkiye genelinde binlerce franchise fırsatı var, bu yüzden bunu sizin için en uygun olan franchise listesine nasıl daraltacaksınız?

Size Uygun Franchise Yatırımını Seçme

Sizin için doğru franchise fırsatlarını araştırırken göz önünde bulundurmanız gereken bazı sorulara göz atalım:

  • Şu anki yetenekleriniz bu franchise’ı çalıştırmanın temel gereksinimlerine uyuyor mu? 
  • Önünüzdeki franchise, becerilerinizi geliştirmek ve franchise fırsatınızı olabildiğince başarılı hale getirmek için kapsamlı ve sürekli eğitim sunuyor mu?
  • Bu franchise Türkiye’de ve hatta daha uzak bölgelerde başarılı bir şekilde çalışıyor mu?
  • Franchise ağında şu anda kaç franchise var ve nasıl performans gösteriyorlar?

Daha Fazla Bilgi Almak İçin Hemen Formu Doldurun


    Tüm Dünyada Başarıyla İşleyen İşletme Koçluğu Franchise Fırsatı İçin Geç Değil!

    Yeni bir işi sıfırdan başlatmak yerine, işe franchise fırsatlarını değerlendirerek başlamayı seçmeniz gerekip gerekmediğini merak ediyor musunuz? İşte fikir oluşturmanıza yardımcı olacak bazı önemli istatistikler; Michael Gerber, “The E-myth Revisited” adlı en çok satan kitabında, franchise dışındaki şirketlerin% 80’inin ilk 5 yılda başarısız olduğunu, franchise şirketlerinin ise% 75’inin başarılı olduğunu ortaya koyuyor. Daha da acı bir istatistik ise franchise dışındaki şirketlerin %91’inin 10 yıl içinde başarısız olduğu.

    Bir Koçluk Şirketi Kurmak İçin Daha İyi Bir Zaman Olmamıştı…

    İşletme koçluğu talebi artık öngörülenin de üzerine çıktı. Uluslararası Koç Federasyonu (ICF) tarafından yapılan ve PwC tarafından gerçekleştirilen 2016 Küresel Koçluk Çalışması’na göre, Batı Avrupa’da profesyonel koçluktan elde edilen tahmini toplam gelir 2015’te 898 milyon dolar oldu. 2011’de %8,5’lik bir artış oldu. İşletme koçlarına, tomurcuklanan şirketlerin anlamlı bir büyüme sağlamasına ve hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmasını sağlamaları için büyük bir talep var.

    Ve nedenini görmek zor değil. Yakın tarihte en etkili iş adamlarından bazıları, sektörlerinin zirvesine ulaşmak için koçluk metodolojisini kullandılar. Eski Google CEO’su Eric Schmidt’in bir keresinde Fortune ile yaptığı bir röportajda belirttiği gibi: “Her ünlü atlet, her ünlü oyuncunun bir koçu olan biri, ne yaptığını izleyebilen biri, […] onlara perspektif verebilecek biri vardır.” Mark Zuckerberg’in, Steve Jobs’un ya da eski Yahoo CEO’su Marissa Mayer’ın ve şu anki Alphabet CEO’su Larry Page’den yararlanarak söyleyebiliriz ki bu kişilerin tam potansiyeline yönlendirilmiş olmasının altında koçluk mekanizmaları yatmakta. Koçluğun bu kişileri en parlak iş liderlerinine dönüşmelerini sağladığını gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz.

    En İyisi Olmak İstiyorsanız, En İyisine Katılın

    Franchise Direct TOP 100

    ActionCOACH, Franchise Direct tarafından oluşturulan TOP 100 Global Franchise’larda 35. sırada yer alıyor.